You read my eyes just like your diary

Grejat med headern hahah,kan inget alls. Måste fråga någon som kan dehära,men tills dess får denna duga. Idag efter skolan gick jag och mamma ner till Penny Lane, hitta en jättefin kofta i en gråbrun färg,en tunika i samma färg fast lite mörkare, ett par legging som var störtsköna och ett halsband. Nöjd tjej! Sen mötte jag upp Johanna på stan så gick vi till cafet och tog en macka, vi blev proppmätta och gick ner till Rikards affär, kollade på jackor, jag behövde en annan jacka än min skinnjacka, lite mer vinderjacka, de e ju inte vinter ännu, tur. Men jag ville ha en för det har ändå börjat blivit kallt. Så hos honom hittade jag mig en jacka jag tyckte om, en svart dunjacka. Och en mössa, jättego som jag och Johanna kommer använda sönder till vintern, därför den var så skön, den kanske sticker ut, men de struntar jag i, för den var skön som bara den! Så nu sitter jag här, jättenöjd med mina köp idag, ska upp och hjälpa mamma i köket, så blir de mys bara vi för pappa är i Prag om någon är intresserad,hahah. Ha de jättebra så hörs vi ♥


för ett år sen ungefäär,  nu e de bara vinter framför osss :(



Even the best fall down sometimes

Kom nyss hem från skolan, stinker matos efter hemkunskapen & är huur mätt som helst! Nu lyssnar jag på musik och väntar på att Johanna ska komma hit med moppen,kääckt! Senare idag är det träning så jag skriver nog när jag har kommit hem från den. Ha det bra,heeej! ♥

Howie Day – Collide - Acoustic Version


från i somras på liseberg ♥

Överlycklig

Idag gick skolan snabbt för att vara en måndag, idrott,inställd matte,hemkunskap och vikarie va rätt skönt,för jag var hur trött som helst,trots jag sovit bort hela helgen,hah. Efter skolan gick jag och Emma hem och gjorde lite mat, och sen gjorde vi chokladbollar, hah gu så trevligt! Sen tog vi cykeln ut och tog lite luft,fick lämnat en film och lite sånt,men när vi cyklade eller Emma skjutsa mig. För jag e helt värdelös på och ha någon på pakethållaren såå ja, jo då så ramlade mobilen i backen, så den  är lite trasig, plus att jag tappade den i somras i en hink med vatten, så kommer man inte kunna laga den. Så vi åkte till en och kollade på lite mobiler, funderade på en HTC, men efter många men blev det att vi beställde en Samsung Galaxy , med gummiskydd och sånt! Haha kände mig väldigt nöjd när vi åkte hem, nu får jag bara inte tappa den! Huu får se hur de går, Men nu ska jag kolla lpå tv och sen somna. Puss ♥


där har ni deen!

om du lämnade mig nu

Helt galen kväll igår med mina galna vänner Emma & Henny, ni är asbraaaa!  Vi åt thaimat som vart jättego,å cykla ner till ica å köpte godis, men glömde filmen ,hah :( Att cykla i regn från Henny, asså typ skogen till stan, tycker jag var väldigt bra av oss hah :D Nu ska jag och Emma dra härifrån ner till hemmakväll,köpa b&j och filmer, och bara slöa, skööönt! Ha de bra




en gammal bild på världens finaste Henny


..

Patrik Isaksson – Älska Mig Som Mest Då


-När mitt sinne rinner över
När mitt hjärta inte slår för oss
Är det dig jag mest behöver


i love this things

Kom hem från skolan vid två, åt mig proppmätt på hemkunskapen. Jag och Albin gjorde en jättegod kyckling & grönsakswook,å just nu luktar jag matos av de, usch. Men nu tänkte jag greja med spanskaglosor + text som jag ska ha prov på tills på fredag. Första provet på höstterminen, så får plugga på det så jag får ett bra betyg. Sen ska jag ta mig nåt och äta innan jag drar till träningen, men vi ska spela match mot LHK f96. Trevligt, jaa!
Nu ska jag nog börja med spanskan, :*


I loved you first

Inte bloggat på ett tag nu, det har varit fullt upp. Igår gick jag och tjejerna ner till Peking och åt, sen gick vi hem och bada i bubbelpoolen. Pratade om allt mellan himmel och jord, ni är världens bästa! Sen sov dom här, så greja vi ordning oss och sen åkte dom hem så åkte jag och Frida till henne, hon duschade och så gjorde jag mig iordning så gick vi till hallen och kollade på när A-pojkarna, 95/94 vann mot RIK. Sen vann A-lags killarna också mot deras motsåndarlag, efter det spelade juniorerna och jag tror även dom vann, grymt! Nu är det inte långt kvar till vår serie också drar igång. Härligt!
När jag kom hem gjorde jag tacos till mamma och pappa, duktig tjej! Gjorde ordning matpacket för imorgon,vi ska orgientera i Fjälla, ska bli rätt så kul! Just nu sitter jag och kollar på valvakan, tur att det bara är val vart fjärde år, för Sverige är ju helt crazy för detta, visst det är intressant just nu är alla rösterna inte räknade ännu så vi får se hur de går. 
Tack johanna, frida,emma,johanna för en bra helg.  
 utan er är jag ingenting, ni är för bra



You are my sweetest downfall
I loved you first, I loved you first
Beneath the sheets of paper lies my truth
I have to go, I have to go
Your hair was long when we first met



William

Det har regnat hela dagen från och till ,inte så kul väder :( Men de är ju höst man går ju inte å tror att de ska bli 30grader och sol, även om de inte skulle varit fel! Har varit på stan med mamma idag, hittade en mörkblå stickad tröja och en ljusblå bluse. Båda från Hunkydory.Och ett par boots från Replay. Riktigt nöjd nu faktiskt :D
Nu passar jag wille, bytt blöja å gett han välling för att han ska lägga sig, men vill han de? nej. Hur pigg somhelst, han springer runt å skrattar som bara den. Men men, imorgon är de studiedag, känner verkligen för att sova och ta det lugnt. Får se hur det blir ;) Ha de bra, hej!


MY GIRLS

Efter skolan gick jag och Johanna till cafet och åt en macka, sen kolla vi på skor och sen gick vi hem,satt och prata lite, hade de mysigt. Igår kväll mötte jag upp Frida & Johanna så gick vi hit, åt och bara tog de lugnt, fanns mycket och prata om eftersom vi tre inte vart på länge.. eller jo. Men haha de fanns grejer och prata om. Vi hade de skitmysigt iallafall. Nu har jag precis ätit, så jag ska nog sitta här en stund å sen kolla lite på TV. Vilket liv! Låter ju skitkuul josefine :D Ne men ha de braa. Här är några bilder from yesterdaaay.




The outsiders

Kom hem från lekparken för en stund sen, wille är go å gla.
Å jag måste köpa choklad, ååååååh så gott de hade vart nu!
Får fråga Emma om hon hänger me mig å köper nåt gott haha.
Bilden är inte de minsta bra, man ser knappt hur han ser ut, men hej!




11/9

Igår var efter träningen kom Johanna & Frida hit så kollade vi på "The last song" och åt b&j, mysig film med världens bästa tjejer! Blev en del tårar fällda,men bra var den iallafall. Lägger upp en låt ur den filmen som går i mitt huvud nu, jättefin låt.Igår kom även William hit, en 1åring vi ska passa, så idag fick han följa med till mina kusiner, för min ena kusin fyllde ett år. Idag är de ju 9 år sen world trade center rasa, å 1 år sen Rebecca föddes, tiden går fort. Nu gör jag ingenting typ, ska nog lägga mig å se en film, men wille kommer ju helt säkert väcka mig. Ha de bra ♥


9september

Hej, torsdagar är dom absolut hemskaste dagarna i veckan,massa lektioner som är hur sega som helst. Höll på att somna på både SO:n och musiken. Jag har verkligen inte kommit i takt med skolan,träningarna och allt sånt. Vill bara sova ohåå! Känns som jag inte kan ha uppe mina ögon.. å snart är det träning! Låter bra! Jag längtar redan efter träningen när man är nyduschad å krypa ner i sängen. Om jag somnar nu kommer jag ju va helt väck sen så det får inte hända,haha! Nej nu kom jag på en jobbig sak till , spanska å engelska glosorna puuuuuuuust, nu får jag plugga så hej!

 r
nån  bild sen i sommar,hur snabbt gick de? åååh:(

Handboll

Träningen sluta runt nio, 5km jogg innan 1timmas handboll +fys lika med en tröttt josefine.
Va ändå gott å träna, känns som jag inte kommer kunna gå imorn men..
Just nu lyssnar jag på musik oså, inget bra på TVn eller nåt.. Ska ändå sova snart, och ställa klockan så jag inte försover mig imorn, för vi har skolfoto(!) hade vart typiskt mig. Nej nu får jag stänga av datorn å lägga mig.
Sov gott!

2010

Hej, kom hem från skolan för ett litet tag sen, nu sitter jag här med matte engelska å spanskaläxor. Jättekul!
Nae, men när jag är klar med detta så får jag fixa mig nåt att stoppa i mig innan träningen börjar. På tal om ingenting hur snabbt har inte hösten kommit, de är ju sjukt! Sommaren var ju jättekort jämfört med den jättelånga vintern, och nu är de redan höst och efter höst kommer.. vinter. Fy va åren går fort, man får verkligen passa på att leva nuet! 

miss u


Åren går, man blir inte lika lycklig över en godispåse längre..

Jason Castro

Hej! Idag har jag varit med Johanna, vi hade kul å mysigt som vanligt. Du är underbar människa!
Idag i skolan på hemkunskapen gjorde vi bröd, mina å emmas blev hur bra som helst, oooooh!!!!!
Nu sitter jag å lyssnar på musik, precis ätit kyckling. Trevligt trevligt, men Jason Castro ooh hans röst, ne men  hans låtar har fastnat i mitt huvud, och dom e så mysiga. Här är "Over the rainbow" , tror inte han har gjort den för den är med i hans album från 2010, men den låten är ju inte ny. Jaja ingen aning, låten är fin och den snurrar i mitt huvud hela tiden..
 
hitta ingen bättre film hööhö :D

September

Tjohooo här var de ett tag sen man skrev men jag tänkte (som alltid) börja skriva lite, så vi får se hur det går..
Jag har bott hos Emma hela helgen, för mamma å pappa har vart i Stockholm. Mamma hade med sig lite grejer hem, förut tog jag mig en cykeltur och tog kort på solnedgången, huuuur fint som helst ju!
Nu ska jag se klart på Irene Huiss eller va de heter :D hej!


skinnjacka - BikBok
baströja me puffärm - Bikbok
bluse - Bikbok
och en bh från .... BIKBOK!


 



bilderna blev inte så braa men jaja så är de.




oooooooh så mycket bilder


RSS 2.0